Τετάρτη 29 Απριλίου 2009

Δράσεις της Διακυβέρνησης.

Την ικανοποίηση πάγιου αιτήματος αγροτών, κτηνοτρόφων και καλλιεργητών της Μακεδονίας, της Στερεάς Ελλάδας και της Πελοποννήσου συνιστά η εκπόνηση δράσεων υποδομών για εγγειοβελτιωτικά έργα, ύψους 73 εκατομμυρίων ευρώ.

-> Στο πλευρό των Ελλήνων καταναλωτών…
Η απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης για υποχρεωτική αναγραφή της χώρας προέλευσης της πρώτης ύλης σε όλα τα γαλακτομικά προϊόντα, ενισχύει την προστασία των καταναλωτών στηρίζοντας παράλληλα την παραγωγή των Ελλήνων κτηνοτρόφων.


-> Πυροσβεστικοί σταθμοί με ΣΔΙΤ…
Τη χρηματοδότηση, λειτουργία και συντήρηση έξι πυροσβεστικών σταθμών και μιας πυροσβεστικής υπηρεσίας αφορά η πρώτη σύμβαση Σύμπραξης Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα.


-> Κέντρο Αποκατάστασης στην Αμφιλοχία…
Στην αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών φροντίδας στους συνανθρώπους μας που αντιμετωπίζουν προβλήματα αναπηρίας, συμβάλλει καθοριστικά το νέο Κέντρο Αποθεραπείας Φυσικής και Κοινωνικής Αποκατάστασης της Αμφιλοχίας. Η ενίσχυση και η ολοκλήρωση του κέντρου αυτού αποκτά ξεχωριστή σημασία καθώς ο Νομός Αιτωλοακαρνανίας κατέχει την πρώτη θέση σε πανελλήνια κλίμακα στον αριθμό των ατόμων με ειδικές ανάγκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.