Δευτέρα 4 Μαΐου 2009

blog.nd

Εγκαινιάζουμε το επίσημο blog της Νέας Δημοκρατίας ( http://blog.nd.gr)

Οι επικείμενες εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο είναι ακόμα μία ευκαιρία για ανταλλαγή ιδεών και σκέψεων.

Θέλουμε ουσιαστική, άμεση και αληθινή μεταξύ μας επικοινωνία.


Επιστρατεύουμε, λοιπόν, δυναμικά σύγχρονα και προσιτά μέσα, που θα υποστηρίξουν αυτό που πραγματικά πρεσβεύουμε. Τον γόνιμο και ειλικρινή διάλογο.

Διανύουμε την τελευταία και πιο κρίσιμη περίοδο πριν την διεξαγωγή των Ευρωεκλογών. Απέχουμε από αυτές, περίπου, ένα μήνα. Αυτό σημαίνει ότι η δική σου συμβολή είναι απαραίτητη.

Πιστεύουμε ότι οι Ευρωεκλογές για την Ελλάδα φέτος είναι γιορτή, καθώς, συμπληρώνονται 30 χρόνια από την υπογραφή ένταξης της στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Είμαστε υπερήφανοι για την ιστορική ευθύνη, που ως παράταξη αναλάβαμε, όταν όλες οι υπόλοιπες πολιτικές δυνάμεις ήταν απέναντι.

Η Νέα Δημοκρατία ως μέλος του μεγαλύτερου ευρωπαϊκού συνασπισμού κομμάτων, του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος συνεχίζει με την ενεργή συμμετοχή της να αγωνίζεται για «περισσότερη», «καλύτερη» και πιο ισχυρή Ευρώπη.


Σήμερα η Ευρωπαϊκή Ένωση καλείται να αντιμετωπίσει τις επιπτώσεις της διεθνούς οικονομικής κρίσης και να ανταπεξέλθει στις νέες προκλήσεις. Προς όφελος των πολιτών της. Η συμμετοχή όλων μας στις Ευρωεκλογές, αποκτά ξεχωριστή σημασία.

Όπως ξεχωριστή σημασία θα έχουν για εμάς οι δικές σου ιδέες και τοποθετήσεις, σε θέματα που σε αφορούν. Που μας αφορούν.

Σε θέματα που αφορούν την πατρίδα μας, το μέλλον μας, τη γενιά μας.

Τα μέσα είναι, πλέον, στα χέρια σου.

“Εσύ, δυνατά στην Ευρώπη”!
Διάδωσέ το!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.