Τρίτη 7 Απριλίου 2009

Δράσεις της Διακυβέρνησης.

Η Νέα Δημοκρατία παραμένει από την πρώτη στιγμή της διακυβέρνησης της σταθερή στην προσήλωση της για διαφάνεια -παντού.

Η ανεξαρτησία της Δικαιοσύνης απαράβατη αρχή μας.

Η Ισονομία και Ισοπολιτεία βασική πεποίθησή μας .

Υπηρετούμε με συνέπεια την πίστη μας ότι, υποθέσεις που θίγουν την τιμή και την υπόληψη των δημοσίων προσώπων πρέπει να διερευνώνται πλήρως.

Εφ’ όσον η Δικαιοσύνη κρίνει ότι προκύπτει ανάγκη διερεύνησης ενδεχόμενης ευθύνης πολιτικού προσώπου, οι βουλευτές καλούνται να αξιολογήσουν και να αποφασίσουν κατά συνείδηση.

Αυτές οι υποθέσεις δεν προσφέρονται για κομματικά παιχνίδια.

Η πολιτική του Καραμανλή, «όλα στο φως», δεν πρέπει να συγχέεται με το «σβήσε το φως», της περιόδου Κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ

Δεν ξεχνάμε την απόρριψη από το ΠΑΣΟΚ, προτάσεων σύστασης εξεταστικών επιτροπών από την τότε αντιπολίτευση, υποθέσεων, που συγκλόνισαν τους πολίτες και το πολιτικό μας σύστημα.

Καζίνο Φλοίσβου, Χρηματιστήριο, Ολυμπιακή Αεροπορία, Ναυάγιο ΣΑΜΙΝΑ, πόρισμα για διερεύνηση παράνομων Ελληνοποιήσεων, υπόθεση Δ.Ε.Κ.Α, Χρηματιστηριακές συναλλαγές υπουργών του ΠΑΣΟΚ, είναι μερικές από τις υποθέσεις που συσκότισε με την αρνητική της ψήφο η Κυβερνητική πλειοψηφία ΠΑΣΟΚ.

Τα επώνυμα στελέχη – Υπουργοί, είχαν πάντα την «κουκούλα προστασίας» ΠΑΣΟΚ.

Η επωδός γνωστή. Η συστηματική επίθεση στη Δικαιοσύνη.

Η συγκάλυψη, ο κανόνας.

Σήμερα αναγνωρίζουν ότι, από την πολιτική Αλφάβητο, ξέρουν μόνο το γράμμα «Α» της Αλαζονείας. Αλαζονεία της εξουσίας, την οποία το ΠΑΣΟΚ - 5χρόνια στην αντιπολίτευση - ούτε θέλησε, ούτε μπόρεσε να αποβάλλει.

Έχουν πολύ δρόμο να διανύσουν για να φθάσουν στο «Υ» για να μάθουν την Υπευθυνότητα και στο «Ω» για να αναγνωρίσουν την ΩΡΑ Ευθύνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.