Πέμπτη 23 Απριλίου 2009

Αρνούμαστε να συμπράξουμε στον κατήφορο της σκανδαλολογίας

Η χώρα πρέπει και μπορεί να προχωρήσει μπροστά.

Το γενικευμένο πνεύμα σκανδαλολογίας και απαξίωσης του συνόλου του πολιτικού κόσμου βλάπτει τους πολίτες, αποσυνθέτει τον κοινωνικό ιστό, ροκανίζει τους θεσμούς.

Η κυβέρνηση της Ν.Δ. μέσα από ένα στοχευμένο στρατηγικό πλαίσιο δράσης, βελτίωσε το σύνολο των οικονομικών δεικτών της χώρας όπως το έλλειμμα, το δημόσιο χρέος, την απασχόληση και κράτησε θετικό τον ρυθμό ανάπτυξης, μέσα σε μία διεθνή οικονομική συγκυρία όπου η ύφεση αφορά το σύνολο σχεδόν των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων είναι βασική προτεραιότητα όλων των πολιτικών της Κυβέρνησης. Χαμηλόμισθοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, άνεργοι, αγρότες, πολύτεκνοι, τρίτεκνοι, μονογονεϊκές οικογένειες ένοιωσαν και νοιώθουν τη στήριξη της Πολιτείας.

Το κοινωνικό κράτος είναι η απάντηση της Κυβέρνησης της Ν.Δ., που στηρίζει παράλληλα την ανάπτυξη, την εξωστρέφεια, την επιχειρηματικότητα, την ανταγωνιστικότητα, την ποιότητα.

Θα σημειώσουμε η βελτίωση των οικονομικών δεικτών συνοδεύτηκε με δομική αλλαγή φιλοσοφίας στο φορολογικό σύστημα. Λιγότεροι φόροι για όλους.

Ισχυρό κοινωνικό κράτος σημαίνει ότι προσφέρεις στους πολίτες σου ένα ασφαλές πλαίσιο για να αγωνιστούν για ένα καλύτερο Σήμερα και να προετοιμάσουν ένα καινούργιο Αύριο.

Μαζί με τους πολίτες , με τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους, πετύχαμε μικρές και μεγάλες νίκες σε όλους τους τομείς.

Ταυτόχρονα, δεν οχυρωθήκαμε ούτε πίσω από εύκολες προσεγγίσεις, επιστροφής στον κρατισμό, που παράγει ελλείμματα, ούτε σε νεοφιλελεύθερα δόγματα, που έγιναν φυτώρια σύγχρονης κερδοσκοπίας, εκμετάλλευσης και στρεβλώσεων.

Ισχυρό κράτος , διαφανείς κανόνες, ισχυρή εποπτεία και έλεγχος λειτουργίας της αγοράς είναι η πολιτική μας φιλοσοφία, είναι η στρατηγική μας που αποδίδει καρπούς.

Δεν θα αφήσουμε κανέναν να ακυρώσει τις κατακτήσεις όλων μας κάνοντας την παραπολιτική, κύρια ατζέντα, της πολιτικής μας ζωής.

Αρνούμαστε να συμπράξουμε στον κατήφορο της σκανδαλολογίας.

Προστατεύουμε τη Δημοκρατία.

Συνεχίζουμε με σταθερότητα και υπευθυνότητα την εφαρμογή του Σχεδίου μας.

Αναδεικνύουμε το έργο μας.

Λέμε την Αλήθεια στους πολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.