Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2009

Mαζί Αλλάζουμε

Συνεχίζονται οι δηλώσεις υποστήριξης στην υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη από στελέχη και αγωνιστές της μεγάλης μας παράταξης. Σε σημερινό άρθρο-παρέμβαση του στον «Αδέσμευτο Τύπο», ο πρώην υπουργός και βουλευτής Βύρων Πολύδωρας αναφέρει ότι τάσσεται υπέρ της Ντόρας Μπακογιάννη, επειδή εκφράζει την αδιάκοπη συνέχεια και συνέπεια της ΝΔ, όπως διαμορφώθηκε από το 1978 ως σήμερα. Τη στήριξή τους στην Ντόρα Μπακογιάννη εξέφρασαν επίσης σήμερα ο πρώην υπουργός και βουλευτής Γιώργος Ορφανός, η πρώην βουλευτής Επικρατείας Ελευθερία Μπερνιδάκη-Άλντους, ο βουλευτής Καρδίτσας Κώστας Τσιάρας, καθώς και 40 εκπαιδευτικοί – στελέχη της ΔΑΚΕ – απ΄ όλη την Ελλάδα, οι οποίοι είναι πολιτικοί φίλοι του Άρη Σπηλιωτόπουλου, ενώ χτες ανακοίνωσαν τη στήριξή τους και 26 εκπρόσωποι αγροτικών συνεταιρισμών του Νομού Λαρίσης.

Το Σάββατο (21/11) η Ντόρα Μπακογιάννη περιόδευσε στη Δυτική Μακεδονία και μίλησε σε συγκεντρώσεις Νεοδημοκρατών στη Βέροια και την Κοζάνη. Χθές Κυριακή (22/11) πραγματοποίησε την κεντρική ομιλία της στη Θεσσαλονίκη, ενώπιον ενός πολυπληθούς κοινού που κατέκλυσε το 16ο Περίπτερο της ΔΕΘ. Στην ομιλία της τόνισε ότι η μόνη ελπίδα του ΠΑΣΟΚ είναι μια αδύναμη Νέα Δημοκρατία, αλλά, όπως ανέφερε, είναι στο χέρι των ψηφοφόρων της ΝΔ να μετατρέψουν την απογοήτευση από τη διακυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ σε μια νέα προοπτική για τη Νέα Δημοκρατία. Και αυτό θα επιτευχθεί με την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο της Ντόρας Μπακογιάννη για μια Νέα Δημοκρατία που θα είναι ανοιχτή και όχι περιχαρακωμένη, ευρωπαϊκή και όχι ευρωσκεπτικιστική, πατριωτική και όχι εθνικιστική. Σε σημερινή της δήλωση για το νέο χαράτσι του ΠΑΣΟΚ στα ακίνητα, η Ντόρα Μπακογιάννη τονίζει ότι η έκτακτη εισφορά στα ακίνητα θα οδηγήσει την ελληνική οικονομία σε ακόμη μεγαλύτερη ύφεση από αυτή που αντιμετωπίζει σήμερα.

Σήμερα (23/11) το απόγευμα βρέθηκε κοντά σε Νεοδημοκράτες στην Κορινθία και την Αργολίδα και το βράδυ μίλησε στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Ασπροπύργου. Αύριο το βράδυ (24/11), στις 20.30, θα μιλήσει σε συγκέντρωση Νεοδημοκρατών του Νομού Αττικής στην Παλλήνη (Κελλάρι Παπαχρήστου, 16ο χλμ Λεωφόρου Αθηνών-Σπάτων).

Φίλες και φίλοι,

Η αντιστροφή μέτρηση για την εκλογή του νέου αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας έχει ξεκινήσει

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.