Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Πληροφορίες για τις Εκλογές

Αγαπητέ φίλε, αγαπητή φίλη,

Όπως γνωρίζεις, την Κυριακή, 29 Νοεμβρίου εκλέγουμε νέο Πρόεδρο του κόμματός μας. Η εκλογή αυτή είναι κρίσιμη, όχι μόνο για την παράταξη μας αλλά και για την Ελλάδα ολόκληρη. Το ποια Νέα Δημοκρατία θα έχουμε τα επόμενα χρόνια, θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό και το ποια Ελλάδα θέλουμε.

Για να μπορέσεις να επηρεάσεις τις εξελίξεις με τη ψήφο σου, σκεφτήκαμε ότι καλό θα είναι να ξέρεις τη διαδικασία εκλογής ώστε να είσαι ενημερωμένος.

Πως θα ψηφίσεις;

Είτε είσαι ήδη μέλος του κόμματος, είτε σκέφτεσαι να γίνεις για να ψηφίσεις, μπορείς να ανανεώσεις ή να εγγραφείς μέλος της Νέας Δημοκρατίας καταθέτοντας συμπληρωμένη την αίτηση που θα βρεις εδώ για εκτύπωση.

Ακόμα και αν δεν έχεις έτοιμη και συμπληρωμένη την αίτηση εγγραφής - ανανέωσης, στο εκλογικό κέντρο είναι υποχρεωμένοι να σου δώσουν αίτηση την οποία θα συμπληρώσεις εκτός του εκλογικού κέντρου.

Όταν προσέλθεις στο εκλογικό τμήμα, θα χρειαστεί να έχεις μαζί σου την αστυνομική σου ταυτότητα, ή το διαβατήριο, ή το δίπλωμα οδήγησης, καθώς και 2 Ευρώ για την εγγραφή/ανανέωση.

Θυμήσου ότι δεν ψηφίζουν όσοι δεν έχουν κλείσει τα 18 τους χρόνια και δεν είναι γραμμένοι στους εκλογικούς καταλόγους των εκλογών της 4ης Οκτώβριου 2009.

Που θα ψηφίσεις;

Μπορείς να βρεις το εκλογικό τμήμα που σε εξυπηρετεί καλύτερα για να ψηφίσεις:

στο dorabak.gr

ή στο site της Νέας Δημοκρατίας

Ενημέρωση για την διαδικασία εκλογής προέδρου σε άλλες χώρες της Ευρώπης μπορείς να διαβάσεις εδώ:

Θα πρέπει επίσης να θυμάσαι ότι σε περίπτωση επαναληπτικής εκλογής (Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2009), αν δεν εκλεγεί αρχηγός από την πρώτη ψηφοφορία, θα πρέπει να ψηφίσεις στο ίδιο εκλογικό τμήμα που ψήφισες και στην πρώτη!

Και βέβαια, ΔΕΝ θα μπορείς να ψηφίσεις στη δεύτερη ψηφοφορία αν δεν έχεις ψηφίσει στην πρώτη.

Για ό,τι κι αν χρειαστείς σχετικά με την εκλογική διαδικασία, μπορείς να καλέσεις την οργανωτική επιτροπή του έκτακτου συνέδριου στο τηλεφωνο 210 3255255.

Θέλουμε να σε ενθαρρύνουμε να προωθήσεις αυτό το μήνυμα σε όσους φίλους σου γνωρίζεις ότι είναι μέλη της Νέας Δημοκρατίας ή σκέπτονται να γίνουν για να βοηθήσουν την εκλογή της Ντόρας Μπακογιάννη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.