Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Έτσι θα κερδίσουμε ξανά

Παγκόσμια ημέρα για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών η σημερινή (25/11) και η Ντόρα Μπακογιάννη τονίζει με δήλωσή της ότι οφείλουμε να επιβεβαιώσουμε το χρέος που έχουμε όλοι για να ενισχύσουμε με κάθε μέσο τις γυναίκες, που είναι θύματα αυτής της «αθέατης βίας». «Είναι χρέος όλων μας να στηρίξουμε το θεσμό της ελληνικής οικογένειας, να λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα και να βρισκόμαστε σε διαρκή εγρήγορση για να καλύπτουμε τα κενά και τις αδυναμίες που εμφανίζονται στην πράξη, προκειμένου να κερδίσουμε ως κοινωνία το στοίχημα της πρόληψης και της αποτελεσματικής καταστολής του φαινομένου της βίας εναντίον των γυναικών», επισημαίνει.

Η Ντόρα Μπακογιάννη βρίσκεται σήμερα στη Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία. Στις 18:00 μιλάει στην Αλεξανδρούπολη στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου «Alexander» και στις 20:00 στην Καβάλα, στο αμφιθέατρο της Νομαρχίας. Χτες μίλησε σε συγκέντρωση Νεοδημοκρατών του Νομού Αττικής στην Παλλήνη και τόνισε ότι στόχος της είναι να ξαναδώσει σε κάθε Νεοδημοκράτη τη χαμένη του περηφάνια και ότι η τιμή, το ήθος, η αξιοπρέπεια και το φιλότιμο θα γίνουν και πάλι τα ισχυρά πλεονεκτήματά μας. «Έτσι θα προχωρήσουμε, έτσι θα κάνουμε αντιπολίτευση, έτσι θα κερδίσουμε ξανά το ΠΑΣΟΚ και τα συστήματα που το στηρίζουν», ανέφερε.
Η Ντόρα Μπακογιάννη θα μιλήσει αύριο (26/11) στις 18.00 σε εκπροσώπους των μικρομεσαίων επιχειρήσεων (ξενοδοχείο «President» Λεωφ. Κηφισίας 43). Στις 21.00 θα μιλήσει σε εκπροσώπους του ιατρικού κόσμου (ξενοδοχείο «Theoxenia Palace», Φιλαδελφέως 2, Κεφαλάρι, Κηφισιά), ενώ στις 22.00 θα πάει στο πάρτυ που διοργανώνουν μέλη της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ ( στο «Cinema at Άνοδος Stage», Πειραιώς 183)

Σήμερα συνεχίστηκαν οι δημόσιες δηλώσεις στήριξης της Ντόρας Μπακογιάννη από βουλευτές και στελέχη της παράταξης. Ο πρώην υπουργός και βουλευτής Μεσσηνίας Γιάννης Λαμπρόπουλος, ο βουλευτής Χίου Κωστής Μουσουρούλης, ο ευρωβουλευτής Γιάννης Τσουκαλάς, η πρώην βουλευτής Επικρατείας και εκδότρια του «Ίκαρου» Χρυσή Καρύδη, ο πρόεδρος του ΟΚΑΝΑ και μέλος της ΚΕ της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Φωτεινόπουλος προστέθηκαν στον μακρύ κατάλογο των προσωπικοτήτων που τη στηρίζουν, μαζί με 130 ΟΝΝΕΔίτες της Μαγνησίας, συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ στη διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Αθήνας και συνδικαλιστικά στελέχη της ΔΑΚΕ στα σωματεία του τομέα συγκοινωνιών.

Οι εκλογές της 29ης Νοεμβρίου πλησιάζουν και η συμμετοχή όλων είναι απαραίτητη για τη στήριξη της υποψηφιότητας της Ντόρας Μπακογιάννη. Στο www.dorabak.gr ή στο www.votedora.gr μπορείτε να μάθετε όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για την εκλογική διαδικασία και κυρίως το που ψηφίζετε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.