Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2009

Η στήριξη μεγαλώνει

Πενήντα ημέρες μετά τις εκλογές, η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ήδη παρουσιάζει τα πρώτα σημάδια αποσύνθεσης. Αυτό δήλωσε (1) σήμερα (24//11) η Ντόρα Μπακογιάννη, αναφερόμενη στα τελευταία κρούσματα ακυβερνησίας και κάλεσε τον Γ. Παπανδρέου να συνειδητοποιήσει ότι η χώρα μας έχει προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν αμέσως και συντονισμένα.

Σε σημερινή συνέντευξή της στο «Κέρδος» (2), η υποψήφια για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας τονίζει εδώ και πολλά χρόνια η χώρα μας πληρώνει το κόστος της ατολμίας υπό το φόβο του πολιτικού κόστους και γι΄ αυτό το λόγο πρέπει κάποια στιγμή να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους. Στην ίδια συνέντευξη η Ντόρα Μπακογιάννη προσθέτει ότι δεν την ενδιαφέρει εάν θα είναι εύκολο ή δύσκολο το έργο της στην αντιπολίτευση, αλλά το πώς θα λυθούν τα τεράστια προβλήματα της χώρας.

Η Ντόρα Μπακογιάννη επισκέφθηκε το μεσημέρι μαζί με το Δήμαρχο Αθηναίων Νικήτα Κακλαμάνη τα έργα ανάπλασης στην περιοχή του Ψυρρή που υλοποιεί η δημοτική αρχή. Σε δηλώσεις (3) της επεσήμανε ότι με έργα σαν κι΄ αυτά που απαντούν στα προβλήματα της κλιματικής αλλαγής θα δώσουμε τη μάχη για να λυθούν τα σύγχρονα προβλήματα της πόλης και της κοινωνίας μας γενικότερα.

Η Ντόρα Μπακογιάννη θα βρεθεί απόψε (21.00) στην Παλλήνη («Κελλάρι Παπαχρήστου», 16ο χλμ Λεωφόρου Αθηνών-Σπάτων) για να μιλησει σε εκδήλωση Νεοδημοκρατών του νομού Αττικής.

Αύριο (25/11) θα επισκεφθεί τη Θράκη και την Ανατολική Μακεδονία. Στις 18:00 θα μιλήσει στην Αλεξανδρούπολη (συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου «Alexander») και στις 20:00 στην Καβάλα (Αμφιθέατρο της Νομαρχίας).

Δηλώσεις Στήριξης

Ταυτόχρονα, τέσσερις νέες δηλώσεις υποστήριξης της Ντόρας Μπακογιάννη δημοσιοποιήθηκαν σήμερα. Με δηλώσεις τους ο πρώην υπουργός και βουλευτής Λασιθίου Γιάννης Πλακιωτάκης, η βουλευτής Δωδεκανήσων Μίκα Ιατρίδη, ο ευρωβουλευτής Γιώργος Παπαστάμκος, καθώς και ο πρόεδρος της Ένωσης Κυπρίων Ελλάδος Λοΐζος Λοΐζου, επισημαίνουν ότι η Ντόρα Μπακογιάννη είναι η μόνη που μπορεί να ενώσει τη μεγάλη μας παράταξη και να της δώσει προοπτική νίκης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.