Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

Εκλογές για Πρόεδρο στην Ν.Δ

Όπως γνωρίζετε η Ντόρα Μπακογιάννη ανακοίνωσε τη Δευτέρα (12/10) την υποψηφιότητά της για την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας, δεσμευόμενη ότι θα βάλει τα δυνατά της για την αναγέννηση της μεγάλης μας παράταξης και την επιστροφή της στη διακυβέρνηση της χώρας.

Με τη δήλωσή της, ξεκαθάρισε ότι θα επιδιώξει την εκλογή της από το έκτακτο συνέδριο της ΝΔ στις 7 Νοεμβρίου, αλλά και από τα μέλη του κόμματος με οποιαδήποτε αδιάβλητη καταστατική διαδικασία.

Κατά την αναγγελία της υποψηφιότητάς της, η Ντόρα Μπακογιάννη ανέφερε ότι η ΝΔ πρέπει να γίνει ένα πλειοψηφικό, σύγχρονο, ευρωπαϊκό κόμμα ολόκληρης της Κεντροδεξιάς, που θα είναι ανοιχτό σε νέα ρεύματα σκέψης. «Η παράταξή μας δεν έχει ανάγκη νέας ιδεολογίας. Αυτή είναι ξεκάθαρη. Είναι ο σύγχρονος κοινωνικός φιλελευθερισμός, τον οποίο πρέπει να υπερασπιζόμαστε όμως με συνέπεια και σταθερότητα», ανέφερε.

Η Ντόρα Μπακογιάννη τόνισε ότι πρώτη προτεραιότητά της είναι η ενότητα του κόμματος, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «ετούτη την κρίσιμη στιγμή δεν περισσεύει κανείς» και αναφέρθηκε στην ανάγκη να γίνει το κόμμα πιο αξιοκρατικό, πιο ανοιχτό και πιο δημοκρατικό και ένα κόμμα που θα μπορεί να ασκήσει υπεύθυνη και εποικοδομητική αντιπολίτευση στο ΠΑΣΟΚ, προτού επανέλθει δυναμικά στην εξουσία.

Ενόψει του εκτάκτου συνεδρίου της ΝΔ, η Ντόρα Μπακογιάννη έχει ξεκινήσει διάλογο στο dorabak.gr, όπου μπορείτε να καταθέσετε τις δικές σας απόψεις και θέσεις μέσα από την ενότητα «Διάλογος με Νεοδημοκράτες».

Tέλος σας καλούμε να δηλώσετε την στήριξή σας στην υποψηφιότητα της Ντόρας Μπακογιάννη για την αρχηγία της ΝΔ.

Σας ευχαριστούμε για την επικοινωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.